Informační systém pro výživovou poradnu - Švimberský, Jan; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Burgetová, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cílem této práce je návrh a implementace webového informačního systému na zakázku pro výživovou poradnu. Tato práce je rozdělena do několika částí. První část se věnuje popisu a zhodnocení dostupných aplikací pro podporu výživových poraden s odůvodněním proč tyto aplikace poradně, pro kterou je systém vyvíjen, nevyhovují. Druhá část obsahuje analýzu a návrh vyvíjeného systému z hlediska vize, specifikace funkčních a nefunkčních požadavků, popisu případů užití, návrhu obrazovek a návrhu architektury pomocí konceptuálního datového schématu a schématu webových stránek. Tato část je psána dle upravené metodiky MMSP. Třetí část demonstruje implementaci systému ukázkami kódu v jazyce ASP.NET na třech vybraných webových stránkách. Stránky se zabývají obsluhou číselníků a vytvářením receptů. Přílohou práce je aktuální verze projektu vyvíjeného systému.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses