Investiční transfery v účetnictví obcí a příspěvkových organizací - Jančí, Veronika; Svoboda, Michal, 1983-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá účtováním o transferech ve veřejném sektoru v České republice. Konkrétně je zaměřena především na obce a příspěvkové organizace. Práce obsahuje definice veřejného sektoru, veřejné správy a vybraných účetních jednotek. Dále jsou zde krátce popsány právní normy spojené s účtováním v této oblasti, tedy ty, kterými se musí vybrané účetní jednotky řídit, případně je samy vydávat. Nejdůležitější součástí práce je kapitola věnující se účtování o transferech, a to především o těch investičních. Nechybí ani ukázkové příklady. Aplikační část práce je zaměřena na účtování o transferech v praxi, tedy v tomto případě v podmínkách Městského klubu Litovel.
Vedoucí práce: Michal Svoboda
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses