Absolventi a mladí do 25 let na trhu práce - Teplá, Zuzana (2014)
Bakalářská práce se zabývá absolventy a mladými do 25 let na trhu práce. Jejím cílem je analyzovat vývoj a současnou situaci mladých lidí na trhu práce v České republice a porovnat ji se stavem ve vybraných ekonomikách. Zároveň tato práce charakterizuje nástroje, které jsou využívány k podpoře zaměstnanosti této cílové skupiny