Absolventi a mladí do 25 let na trhu práce - Teplá, Zuzana; Kaczor, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Stehlíková, Ivana (2014)
Bakalářská práce se zabývá absolventy a mladými do 25 let na trhu práce. Jejím cílem je analyzovat vývoj a současnou situaci mladých lidí na trhu práce v České republice a porovnat ji se stavem ve vybraných ekonomikách. Zároveň tato práce charakterizuje nástroje, které jsou využívány k podpoře zaměstnanosti této cílové skupiny
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2014
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2014
Keywords: trh práce; nezaměstnanost; absolventi škol; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; unemployment; school graduates; bachelor's theses