Zvláštnosti současného podnikatelského prostředí Peru a možnosti rozšíření spolupráce s ČR - Šimonová, Veronika; Gullová, Soňa, 1954-; Manová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato práce se zabývá peruánským podnikatelským prostředím a možnostmi rozšíření spolupráce s Českou republiku. Práce je rozdělena do třech hlavních kapitol, kdy první kapitola podává základní informace o Peru. Druhá kapitola analyzuje podnikatelské prostředí pomocí PEST analýzy a detailně rozebírá její jednotlivé části (politicko-legislativní, ekonomické, sociálně-kulturní a technologické). Díky této metodě je vytvořen ucelený obraz o současné situaci v Peru. Závěrečná kapitola je věnována česko-peruánským obchodním vztahům, zkušenostem českých firem s peruánským podnikatelským prostředím a jsou zde identifikovány také perspektivní oblasti pro rozšíření vzájemné spolupráce v budoucnu.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses