Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Šíbl, Martin (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nabídky vybrané cestovní kanceláře. Pro tuto práci byla zvolena brněnská cestovní kancelář ČEBUS. V první částí této práce jsou definovány pojmy, které jsou pro tuto práci stěžejní. Ve druhé části je představena cestovní kancelář, její nabídka, doplňkové služby, propagace, distribuce a cenová politika. Třetí kapitola obsahuje SWOT analýzu a výsledky dotazníkového šetření.