Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Šíbl, Martin; Petrů, Zdenka, 1953-; Řepa, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na analýzu nabídky vybrané cestovní kanceláře. Pro tuto práci byla zvolena brněnská cestovní kancelář ČEBUS. V první částí této práce jsou definovány pojmy, které jsou pro tuto práci stěžejní. Ve druhé části je představena cestovní kancelář, její nabídka, doplňkové služby, propagace, distribuce a cenová politika. Třetí kapitola obsahuje SWOT analýzu a výsledky dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses