Komunikační strategie v maratonské turistice se zaměřením na RunCzech - Velhartická, Tereza; Postler, Milan, 1960-; Bartek, Zoran; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem diplomové práce je zanalyzovat a zhodnotit jednotlivé formy komerčních komunikací běžeckého seriálu RunCzech a podat návrhy na zlepšení do budoucna. Teoretická část podrobněji popisuje jednotlivé formy komerčních komunikací, definuje základní pojmy ze sportovního marketingu a z oblasti sportovního cestovního ruchu. Analytická část se věnuje maratonské turistice, představuje organizaci Prague International Marathon a její celoroční běžecký seriál RunCzech. V další části jsou komunikační aktivity RunCzech běžecké ligy zpracovány a v závěru zhodnoceny.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses