Návrh na zlepšení komerčních komunikací společnosti Stone & belter - Musilová, Michaela (2014)
Cílem této diplomové práce je vypracování návrhu na zlepšení dosavadních komerčních komunikací společnosti Stone & belter a to pomocí situační analýzy, analýzy konkurence a analýzy současného stavu komerčních komunikací společnosti Stone & belter.