Návrh na zlepšení komerčních komunikací společnosti Stone & belter - Musilová, Michaela; Postler, Milan, 1960-; Sova, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této diplomové práce je vypracování návrhu na zlepšení dosavadních komerčních komunikací společnosti Stone & belter a to pomocí situační analýzy, analýzy konkurence a analýzy současného stavu komerčních komunikací společnosti Stone & belter.
Vedoucí práce: Milan Postler
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses