Vliv výživy na zdravotní stav dětské populace - Křivanová, Daniela; Mlejnková, Lena; Indrová, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem práce je analýza spotřeby potravin obyvatel České republiky v kontextu zdravotního vývoje dětské populace spojeným s výživou. Teoretická část je zaměřena na problematiku výživy a její význam pro dětký organismus. Praktická část je rozdělena do dvou oddílů. První část se zabývá vývojem spotřeby potravin obyvatel České republiky. Druhá část se věnuje nejčastějším onemocněním dětské populace, která souvisejí s výživou.
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses