Podstata vysokofrekvenčního obchodování a praxe na devizovém trhu - Stibor, Martin; Melcher, Ota; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá významnými aspekty ovlivňujícími vysokofrekvenční obchodování. První část práce je zaměřena na vysvětlení pojmů vztahujících se k obchodování. Pozornost je zaměřena na typy analýz trhu, tvorbu ceny na trhu apod. Druhá část práce se zabývá devizovým trhem a jeho strukturou. Jsou v ní definovány jednotlivé typy brokerů a principy, na základě kterých poskytují služby na devizových trzích. V klíčové třetí části bude provedeno porovnání mezi technologiemi MT4 a FIX API. Porovnání bude provedeno na základě rychlosti exekuce a skluzů v plnění objednávek.
Vedoucí práce: Ota Melcher
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses