Problematika návrhu webových stránek - Melena, Lukáš; Sova, Martin; Klíma, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tématem této bakalářské práce je podat přehled o problematice návrhu webu a hlavním cílem je vytvoření a aplikování metodiky pro proces návrhu webu. Pro tyto účely je práce rozdělena do tří částí. První část je věnována úvodu do problematiky SEO se zaměřením převážně na oblast návrhu webu, druhá se zabývá sestavením metodiky pro návrh webu a v třetí části je tato metodika aplikována na skutečný projekt. Práce je určena především pro projektové manažery a webmastery, kterým přináší pohled do této problematiky, k niž stále neexistují standardizované postupy.
Vedoucí práce: Martin Sova
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses