Analýza plnění požadavků normy ISO 9001 ve společnosti ARVAL CZ s.r.o. - Cvrčková, Kateřina (2014)
Tato diplomová práce nejprve provádí detailní analýzu současných standardů a procesů ve společnosti Arval CZ s.r.o. a porovnává je s požadavky normy ISO 9001. Poté společnosti přináší specifická doporučení k implementaci za účelem splnění požadavku normy ISO 9001 a její následné certifikace.