Analýza plnění požadavků normy ISO 9001 ve společnosti ARVAL CZ s.r.o. - Cvrčková, Kateřina; Hykš, Ondřej; Mudra, Libor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato diplomová práce nejprve provádí detailní analýzu současných standardů a procesů ve společnosti Arval CZ s.r.o. a porovnává je s požadavky normy ISO 9001. Poté společnosti přináší specifická doporučení k implementaci za účelem splnění požadavku normy ISO 9001 a její následné certifikace.
Vedoucí práce: Ondřej Hykš
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses