Moderní metody Řízení lidských zdrojů - svoboda v práci - Dufková, Kateřina; Legnerová, Kateřina, 1965-; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce se zabývá tématem svobody v práci a jejím cílem je zjistit, zda v českém prostředí společnost stavící na svobodných principech může fungovat, příp. jakým způsobem. V teoretické části je vysvětlena důležitost svobody pro jedince, představena myšlenka, principy svobody v práci a uvedeny zahraniční společnosti, které se řadí mezi svobodomyslné firmy. Praktická část analyzuje české prostředí v oblasti svobodných firem a ověřuje spokojenost zaměstnanců ve vzdělávací společnosti Scio, která je navenek prezentována jako svobodná firma. Výsledkem práce je pak zhodnocení míry svobody ve společnosti Scio a návrh případných opatření pro zvýšení spokojenosti zaměstnanců.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses