Zjišťování motivačních faktorů zaměstnanců - Kolínská, Barbora; Legnerová, Kateřina, 1965-; Quigley, Martin John David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Předmětem mé bakalářské práce na téma "Zjišťování motivačních faktorů zaměstnanců" je zjištění hlavních motivačních faktorů, které působí na zaměstnance a ovlivňují tak jejich pracovní výkon. V první části práce se seznámíme se základními pojmy, které s motivací souvisí a s teoriemi motivace, které jsou důležité pro pochopení procesu utváření motivace a pomáhají tak vedoucím pracovníkům zvolit správné nástroje pro udržení vysokého pracovního výkonu zaměstnanců. Druhá, praktická část, se zabývá výzkumem, který je proveden mezi dvěma vybranými skupinami zaměstnanců a jehož cílem je porovnání faktorů, které zaměstnance motivují.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses