Kulturní determinanty a specifika japonské diplomacie - Gonšenicová, Jana; Lehmannová, Zuzana, 1951-; Veselá, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Předmětem této bakalářské práce je zahraniční politika a diplomacie Japonska. Cílem bakalářské práce je identifikace specifik japonské diplomacie a jejich determinace kulturními hodnotami a následné posouzení míry vlivu kulturních determinant na specifické rysy diplomacie Japonska.
Vedoucí práce: Zuzana Lehmannová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses