Marketingová strategie hotelu Jana a.s. - Němečková, Kateřina; Valentová, Jana; Kvítková, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této diplomové práce je sestavení marketingové strategie pro hotel Jana a.s. v Přerově (střední Morava). Práce je rozdělena na část teoretickou a praktickou. Teoretická část čtenáře seznamuje se základními pojmy marketingu a praktická část je následně aplikuje na konkrétní příklad hotelu Jana a.s. Součástí je proto marketingový výzkum vnějšího i vnitřního prostředí hotelu, který monitoruje aktuální situaci a nastiňuje možný vývoj. Použita byla data poskytnutá hotelem, získaná z hotelových výročních zpráv, od Českého statistického úřadu a zainteresovaných ministerstev. Finance analyzuje vertikální a horizontální analýza aktiv a pasiv a některé vybrané ukazatele (ROA, ROE atd.). Na základě získaných informací je sestavena strategie a navržen marketingový mix.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses