Sponzoring fotbalového klubu SK Slavia České Budějovice - Bohůnek, Matěj (2014)
Tato bakalářská práce si klade za cíl odhalit roli sponzoringu u neprofesionálního regionálního fotbalového klubu SK Slavia České Budějovice. Terénní šetření zkoumá fanoušky klubu a jejich vnímání sponzorů a zároveň sponzory společně s jejich motivací, která je vedla ke spolupráci s klubem. Poznatky získané na základě této práce je možné využít pro zlepšení spolupráce mezi klubem a sponzory.