Čínsky trh s luxusným tovarom a jeho špecifiká - Oravec, Andrej; Žamberský, Pavel; Erbenová, Monika, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Čína je druhým najväčším trhom s luxusným tovarom a je pre luxusné značky veľmi zaujímavá. Cieľom práce je analyzovať a pre čitateľa lepšie pochopiť komplikované skutočnosti čínskeho trhu s luxusným tovarom a následne zodpovedať na otázku či je tento trh pre luxusnú značku perspektívny do budúcna. V prvej kapitole sa zaoberám konceptom, históriou a hodnotami luxusu v Číne. V druhej kapitole opíšem niekoľko špecifík Čínskeho trhu s luxusným tovarom. A v tretej uvediem dôležité skutočnosti pre vstup značky na čínsky trh.
Vedoucí práce: Pavel Žamberský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses