Cestovní ruch bez bariér - Roudnická, Anna; Netková, Jarmila; Celerýnová, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem bakalářské práce je zmapovat a popsat současnou situaci v oblasti bezbariérového cestovního ruchu v Libereckém kraji a poskytnout tak handicapovaným osobám podrobné informace a ucelený přehled o bezbariérové přístupnosti kulturních památek, kulturních zařízení, přírodních oblastí, dopravy, ubytovacích a stravovacích zařízení. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se věnuje charakteristice klíčových pojmů, kterými jsou cestovní ruch, sociální cestovní ruch, cestovní ruch pro všechny, bezbariérový cestovní ruch a bezbariérový přístup. Praktická část se zaměřuje na samotnou analýzu bezbariérového cestovního ruchu v Libereckém kraji.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses