Agrární politika EU - vývoj,problémy,výhledy - Hrušovská, Anežka; Jeníček, Vladimír, 1932-; Neumann, Pavel, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá podporou zemědělství v Evropské Unii. Cílem práce je zhodnotit vývoj Společné zemědělské politiky Unie od počátku jejího fungování až do současnosti. Práce zahrnuje obecné charakteristiky zemědělského sektoru, vývoj a financování Společné zemědělské politiky, postoje jednotlivých členských států ke Společné zemědělské politice, jejím reformám a financování. Autorka práce vychází především z knižních zdrojů a elektronických podkladů evropských institucí.
Vedoucí práce: Vladimír Jeníček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses