Datové schránky a ich vplyv na procesy v podnikoch komerčnej sféry - Paluš, Matej; Pour, Jan; Basl, Josef, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Datové schránky a eGovernment ako taký sa stali v posledných rokoch dôležitou súčasťou komunikácie s verejnou správou. V mojej diplomovej práci sa detailne venujem téme datových schránok. Zameral som sa na obdobie po roku 2011, pretože obdobie predtým som popísal už vo svojej bakalárskej práci. Praktická časť pozostáva z úlohy zaviesť efektívne riešenie datových schránok do podniku (malý podnik do 20 zamestnancov). Dôležitou súčasťou je popis kľúčových procesov spojených s datovými schránkami a vyhodnotenie ich efektivity. Riešenie praktickej úlohy by malo slúžiť ako návod pre každého, kto chce implementovať datové schránky efektívne do firmy. Po prevedení správneho postupu popísaného v práci, by organizácia nemala mať problémy s používaním elektronických dokumentov
Vedoucí práce: Jan Pour
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses