Strategie dalšího rozvoje konceptu franchisingového řetězce Ambiente - Brtinská, Kateřina; Král, Petr, 1979-; Bockstefel, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Franchising je v dnešní době velmi oblíbenou formou podnikání, která se za posledních dvacet let velmi rozšířila i v České republice. Tato práce v teoretické části pojednává o obecných pravidlech fungování franchisingu na místním trhu. Praktická část je zaměřena na český gastronomický franchisový řetězec Ambiente, na jehož příkladu je fungování franchisingu uvedeno. Cílem práce je zhodnotit vliv franchisingu na řetězec Ambiente a navrhnout případné změny pro budoucí strategii dalšího rozvoje.
Vedoucí práce: Petr Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses