Rozvod manželství a jeho okolnosti - Filipová, Kateřina; Spirit, Michal, 1943-; Neděla, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá rozvodem a jeho okolnostmi. Je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. První část se věnuje rozvodu, popisuje jeho historii a zmiňuje nejčastější příčiny a důsledky s ním spojené. Druhá část zkoumá konkrétní rozvodové řízení, na základě kterého jsou teoretické základy doloženy praxí. Hlavním cílem této práce je zodpovědět otázku, jak rozvod ovlivňuje naší společnost, konkrétně pak děti.
Vedoucí práce: Michal Spirit
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses