Životní cyklus a monetizace obsahového webu - Kufová, Martina; Sedláček, Jiří, 1963-; Kučera, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Diplomová práce se zabývá nejdůležitějšími fázemi životního cyklu obsahového webu. V rámci každé z nich popisuje možnosti, které mají tvůrci webu k dispozici. Každá z těchto možností je vhodná pro jiný typ webu. Proto musí být jejich volba důsledně zvážena. Práce nabízí srovnání těchto možností. Ty dále analyzuje v praktické části, vyhodnocuje a na základě nich buduje vlastní obsahový web. Zde rozebírá relevantnost zdrojů návštěvnosti pro daný web a nejvhodnější způsoby jeho monetizace. Z této analýzy odvozuje všeobecně platné závěry, zejména pro zdroj návštěvnosti Facebook.
Vedoucí práce: Jiří Sedláček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses