Podpora činnosti nestátní neziskové organizace komerční společností a jejich spolupráce při pořádání charitativních a benefičních akcí - Kovářová, Veronika; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Rýgrová, Michaela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem diplomové práce je díky detailnímu rozboru Koncertu proti konci světa stanovit základní charakteristiky akcí pořádaných neziskovými organizacemi ve spolupráci se ziskovými subjekty, vymezit problémy jejich manažerského, produkčního i finančního zajištění a následně navrhnout opatření, jak se problémů vyvarovat. Dalším cílem je zjištění, zda může model spolupráce neziskového a ziskového sektoru obecně fungovat. Rozbor pořádané akce je proveden na základě přístupu k interním zdrojům daných subjektů a řízených rozhovorů s klíčovými osobami projektu. Součástí práce je teoretické vymezení neziskových organizací se zaměřením na jejich dělení, marketing a financování.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses