Vývoj trhu osobních automobilů v EU v období hospodářské krize 2007 až 2012 - Hampl, Radek; Karpová, Eva; Vrňáková, Irena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce analyzuje vývoj trhu osobních automobilů v EU v období hospodářské krize mezi lety 2007 až 2012 a je členěna do tří hlavních kapitol. První část práce se zabývá popisem vývoje trhu osobních automobilů v období před hospodářskou krizí, přičemž jednotlivé podkapitoly se zaměřují na význam trhu automobilů pro HDP, export a zaměstnanost v členských státech EU. Druhá kapitola představuje analýzu situace na trhu osobních automobilů v průběhu let 2007 až 2012. V této části práce jsou rozebrány především dopady hospodářské krize na produkci a poptávku po osobních automobilech v EU. Třetí část práce je věnována současnému stavu, který panuje na trhu osobních automobilů v EU. Součástí této kapitoly jsou také poznámky k možnému budoucímu vývoji a novým trendům v tomto odvětví.
Vedoucí práce: Eva Karpová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses