Možnosti vstupu českých firem na trh Pobaltí - Moric, Tomáš (2014)
Ve své bakalářské práci se budu zabývat třemi zeměmi Pobaltského regionu (Litva, Lotyšsko, Estonsko). Nejprve uvedu všeobecnou charakteristiku, jež bude zahrnovat informace z oblasti geografie, demografie, politiky, kultury, a v neposlední řadě historie těchto zemí.Dále budu pokračovat důkladnou analýzou jednotlivých makroekonomických indikátorů abych v klíčové části práce zhodnotil spolupráci s Českou republikou a uvedu zkušenost jedné konkrétní firmy, jež v této oblasti úspěšně obchoduje,spolu se stručným nastíněním perspektivních odvětví.