Možnosti vstupu českých firem na trh Pobaltí - Moric, Tomáš; Klosová, Anna, 1942-; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Ve své bakalářské práci se budu zabývat třemi zeměmi Pobaltského regionu (Litva, Lotyšsko, Estonsko). Nejprve uvedu všeobecnou charakteristiku, jež bude zahrnovat informace z oblasti geografie, demografie, politiky, kultury, a v neposlední řadě historie těchto zemí.Dále budu pokračovat důkladnou analýzou jednotlivých makroekonomických indikátorů abych v klíčové části práce zhodnotil spolupráci s Českou republikou a uvedu zkušenost jedné konkrétní firmy, jež v této oblasti úspěšně obchoduje,spolu se stručným nastíněním perspektivních odvětví.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses