Průvodcovská činnost a stag turismus - Lebedeva, Anna; Netková, Jarmila; Voříšková, Barbora; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tématem této bakalářské práce je rozvoj stag turismu jako trendu v cestovním ruchu. Stále populárnějším jevem se stávájí výlety do zemí střední a východní Evropy pro oslavu předsvatebních "rozluček" se svobodou, zejména ze strany britských turistů. Práce se zabývá vývojem tohoto trendu obecně a jeho přínosy a dopady na Prahu. V prvních třech kapitolách práce se věnuje teoretickým vychodiscím cestovního ruchu, zatímco poslední tři kapitoly obsahují praktické informace, včetně analýzy dopadů rozvoje stag turismu na země střední a východní Evropy a výsledků provedeného dotazníkového šetření. Také se v práci stag turismus zkoumá z pohledu průvodcovských služeb, jelikož průvodcování hraje velmi důležitou roli v organizaci zájezdů pro účastníky stag turismu.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses