Biopotraviny na českém trhu - Stratilová, Lucie (2014)
Práce se zabývá tématem ekologického zemědělství a biopotravin v České republice. Cílem práce je zmapovat český trh s biopotravinami a zaměřit se na cílovou skupinu vysokoškolských studentů. Cíl je dosáhnut pomocí dotazníkového šetření mezi studenty VŠ.