Biopotraviny na českém trhu - Stratilová, Lucie; Chylíková, Hana, 1953-; Turnerová, Lenka, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce se zabývá tématem ekologického zemědělství a biopotravin v České republice. Cílem práce je zmapovat český trh s biopotravinami a zaměřit se na cílovou skupinu vysokoškolských studentů. Cíl je dosáhnut pomocí dotazníkového šetření mezi studenty VŠ.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses