Současná gastroturistika v Evropě významné destinace a vývojové trendy - Kondratenko, Anna; Kondrashov, Alexey; Jarolímková, Liběna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
V současné době se objevuje spousta nových trendů v oblasti cestovního ruchu a gastroturistika je jedním z těch nejdůležitějších. Cílem práce je zjistit postavení gastroturistiky na trhu cestovního ruchu. Tento cíl je splněn tak, že na začátku je uveden vztah mezi cestovním ruchem a gastronomii a je zohledněná klasifikace gastronomických zájezdů. V práci jsou popsané nejnavštěvovanější destinace Evropy a je analyzovaná nabídka a poptávka po gastroturistice v těchto regionech. Následně jsou uvedené výsledky analýz a možné vlastní návrhy pro daný segment cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Alexey Kondrashov
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses