Postavení vodácké turistiky v cestovním ruchu Posázaví - Kubátová, Michaela; Vaško, Martin; Jarolímková, Liběna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalářská práce se zabývá analýzou cestovního ruchu a vodácké turistiky v Posázaví. Práce je rozdělena do dvou částí. První část definuje cestovní ruch, sportovní cestovní ruch, vodáckou turistiku a specifické pojmy vodácké turistiky. Druhá část charakterizuje cestovní ruch v Posázaví. Popisuje atraktivity, infrastrukturu a nabídku aktivit v regionu. Následně se zaměřuje na vodáckou turistiku v Posázaví.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses