Vývoj environmentální politiky v ČR a jeho mezinárodní aspekty - Králíková, Petra; Hadrabová, Alena; Nencková, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem této bakalářské práce je přiblížit vývoj environmentální politiky ČR od roku 1990 a problémy spojené v jednotlivých etapách vývoje ČR s naplněním cílů environmentální politiky. První kapitola se věnuje definování základních pojmů, principům, cílům a nástrojům environmentální politiky. Druhá kapitola popisuje vývoj environmentální politiky v České republice a spolupráci s mezinárodními organizacemi. Třetí kapitola se zaměřuje na environmentální politiku EU -- její orgány, vývoj a financování. Závěr přináší vyhodnocení vlivu EU na tuto politiku v ČR.
Vedoucí práce: Alena Hadrabová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses