Analýza súčasnej situácie na trhu telekomunikacií so zameraním na B2B - Pčolová, Oľga (2014)
Diplomová práca sa zaoberá trhom telekomunikácií v Českej republike. Cieľom práce je preskúmať vstup telekomunikačných spoločností do oblasti informačných a komunikačných technológií (ICT) so zameraním na trh firemných zákazníkov. Základom pre dosiahnutie tohto cieľa je analýza súčasného stavu telekomunikačného trhu, na ktorú nadväzuje kvalitatívny výskum so zameraním na stav telekomunikačných spoločností a ich ďalšie smerovanie.