Analýza súčasnej situácie na trhu telekomunikacií so zameraním na B2B - Pčolová, Oľga; Zamazalová, Marcela; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práca sa zaoberá trhom telekomunikácií v Českej republike. Cieľom práce je preskúmať vstup telekomunikačných spoločností do oblasti informačných a komunikačných technológií (ICT) so zameraním na trh firemných zákazníkov. Základom pre dosiahnutie tohto cieľa je analýza súčasného stavu telekomunikačného trhu, na ktorú nadväzuje kvalitatívny výskum so zameraním na stav telekomunikačných spoločností a ich ďalšie smerovanie.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses