Stravovací zvyklosti a specifika gastronomie vybraných asijských zemí - Nguyen Thi, Lan Anh; Indrová, Jarmila; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Práce se zabývá představením stravovacích zvyklostí a specifika gastronomie Japonska a Koreje. Cílem práce je porovnání jednotlivých kultur a popsat odlišnosti mezi evropskou a asijskou gastronomií. První část práce se zabývá teoretickou částí cestovního ruchu a jednotlivými definicemi. Druhá část popisuje japonskou a korejskou kulturu, jejich stravovací zvyklosti, etiketu, jednotlivé pokrmy daných kultur.
Vedoucí práce: Jarmila Indrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses