Analýza využitia INCOTERMS v ČR - Čajko, Adam; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Rožek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Bakalárska práca analyzuje mieru využitia pravidiel INCOTERMS subjektmi pôsobiacimi na území Českej republiky, ktoré sa zapájajú do zahraničného, ale i vnútroštátneho obchodu s tovarmi hmotnej povahy. Prvá časť práce je teoretická, popisuje funkcie a použitie pravidiel INCOTERMS, detailne charakterizuje pravidlá INCOTERMS2010 a uvádza zmeny oproti staršej verzii INCOTERMS 2000. Druhá časť práce analyzuje odpovede získané v dotazníkovom prieskume.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses