Marketing na sociálních médiích se zaměřením na cestovní kanceláře - Kučerová, Michaela (2014)
Sociální média jsou v současné době jedním z nejrychleji se rozšiřujícím marketingovým nástrojem. Počet uživatelů roste strhujícím tempem. Je proto vhodné aby i cestovní kanceláře začlenily tento nástroj do své marketingové strategie. Cílem diplomové práce je analyzovat aktuální situaci marketingu na sociálních médiích v České republice pro potřeby cestovní kanceláře a na základě nabytých znalostí sestavit marketinovou strategii pro konkrétní vybranou cestovní kancelář.