Marketing na sociálních médiích se zaměřením na cestovní kanceláře - Kučerová, Michaela; Vaško, Martin; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Sociální média jsou v současné době jedním z nejrychleji se rozšiřujícím marketingovým nástrojem. Počet uživatelů roste strhujícím tempem. Je proto vhodné aby i cestovní kanceláře začlenily tento nástroj do své marketingové strategie. Cílem diplomové práce je analyzovat aktuální situaci marketingu na sociálních médiích v České republice pro potřeby cestovní kanceláře a na základě nabytých znalostí sestavit marketinovou strategii pro konkrétní vybranou cestovní kancelář.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses