Možnost vystoupení z Evropské unie - Šimůnek, David; Bič, Josef; Formanová, Věra, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Hlavním tématem této práce je zpracování dostupných informací týkajících se vystoupení z Evropské unie, aby mola být nápomocná všem, kteří považují vystoupení členského státu za prospěšné. Tato práce nestojí pouze na právních dokumentech Unie a mezinárodního práva, ale také na existujících precedentech, předešlém vývoji a reálné situaci dnešní Evropy. Zkoumá různé metody a možnosti vystoupení. Taktéž zmiňuje negativní i pozitivní důsledky desintegrace spolu s jejich řešením a nastíněním alternativ k EU.
Vedoucí práce: Josef Bič
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses