Marketingová analýza značiek Mary Kay a DM - Burdová, Beáta (2014)
Témou tejto bakalárskej práce je Marketingová analýza značiek Mary Kay a DM. Práca definuje dve veľmi silné značky, ktoré sa na trhy nachádzajú už niekoľko desiatok rokov. Hlavným cieľom mojej práce je porovnať vnímanie ľudí jednotlivých značiek a priblížiť sa k výsledku ich vnímania. V teoretickej časti je definovaný marketing, marketingový a komunikačný mix a ich jednotlivé zložky, a tiež zákazník a značka. Praktická časť sa zaoberá rozobratím a zhodnotením výsledkov získaných z dotazníkového šetrenia a príslušnými komentármi.