Marketingová analýza značiek Mary Kay a DM - Burdová, Beáta; Tahal, Radek, 1970-; Kolouchová, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Témou tejto bakalárskej práce je Marketingová analýza značiek Mary Kay a DM. Práca definuje dve veľmi silné značky, ktoré sa na trhy nachádzajú už niekoľko desiatok rokov. Hlavným cieľom mojej práce je porovnať vnímanie ľudí jednotlivých značiek a priblížiť sa k výsledku ich vnímania. V teoretickej časti je definovaný marketing, marketingový a komunikačný mix a ich jednotlivé zložky, a tiež zákazník a značka. Praktická časť sa zaoberá rozobratím a zhodnotením výsledkov získaných z dotazníkového šetrenia a príslušnými komentármi.
Vedoucí práce: Radek Tahal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses