Webová aplikácia zaoberajúca sa menovými kurzami na slovenskom a českom trhu - Stríž, Oliver (2014)
Cieľom tejto bakalárskej práce je, vypracovať analýzu trhu a podrobiť moju hypotézu skúške. Stanovil som hypotézu, že ľuďom používajúcim webové portály, ktoré sa zaoberajú menovými kurzami, vidia aplikáciu, kde môžu nájsť kurzové lístky bánk z viacerých štátov súčasne za užitočné a tak tiež vidia užitočnou aj funkciu, ktorá by používateľom pomohla v rozhodovaní, či zmeniť peniaze doma alebo v zahraničí. V práci sa čitateľ dočíta o návrhu aplikácie pre dolovanie menových kurzov a o jej naprogramovaní. Nájde tam aj návrh databázy, ktorá bola vygenerovaná frameworkom Hibernate. Z webového portálu, ktorý bol napísaný pre túto prácu, je načrtnutý štýl, ako som premýšľal pri písaní jednotlivých PHP skriptov.