Webová aplikácia zaoberajúca sa menovými kurzami na slovenskom a českom trhu - Stríž, Oliver; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Černý, Michael; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Cieľom tejto bakalárskej práce je, vypracovať analýzu trhu a podrobiť moju hypotézu skúške. Stanovil som hypotézu, že ľuďom používajúcim webové portály, ktoré sa zaoberajú menovými kurzami, vidia aplikáciu, kde môžu nájsť kurzové lístky bánk z viacerých štátov súčasne za užitočné a tak tiež vidia užitočnou aj funkciu, ktorá by používateľom pomohla v rozhodovaní, či zmeniť peniaze doma alebo v zahraničí. V práci sa čitateľ dočíta o návrhu aplikácie pre dolovanie menových kurzov a o jej naprogramovaní. Nájde tam aj návrh databázy, ktorá bola vygenerovaná frameworkom Hibernate. Z webového portálu, ktorý bol napísaný pre túto prácu, je načrtnutý štýl, ako som premýšľal pri písaní jednotlivých PHP skriptov.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses