Podpora šifrovacích algoritmů v knihovnách Javy - Jírů, Michaela; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Kutišová, Magda; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Práce je zaměřená na šifrování pomocí javovských knihoven. Cílem je porovnat dostupné knihovny na základě poskytovaných algoritmů, rychlosti vybraných algoritmů, licence a dokumentace. Práce je rozdělena do dvou částí, první popisuje obecně historii a současnost šifrování, druhá se zaměřuje na práci s šifrováním v Javě.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses