Vývoj webových stránek pomocí JSF a externích frameworků - Huňáček, Tomáš; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Bouda, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá vývojem webových stránek v Javě pomocí technologie JSF a rozšiřujících frameworků jako je Hibernate, PrimeFaces a log4j. Bakalářská páce poskytuje informace o tom, jakým způsobem může probíhat vývoj dynamické webové stránky užitím vybraných technologií, včetně potřebné teorie. Veškeré informace o vývoji jsou prezentovány na ukázkové webové stránce, na základě čehož získá čtenář praktický náhled do problematiky.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses